Вікна мають бути теплими

На сьогоднішній день важко вибрати металопластикові вікна так як на українському ринку віконних конструкцій широко представлені різні профільні системи різних виробників, відмінною особливістю яких є матеріал для виготовлення, технічні характеристики, якість фурнітури, склопакетів і профілю. Іноді звичайній людині важко розібратися у виборі виробників пластикових вікон, фурнітури, склопакетів і фірм по установці металопластикових конструкцій. Як розібратися у виборі металопластикового вікна, що б не було прикро за прожиті роки з вікном не відповідним вашим вимогам.

- А от сусід сказав, що у нього таке ж вікно але з енергозберігаючим склопакетом, а вартість пластикового вікна не набагато більше. Та якщо б молодість могла а старість знала ....

А профілів, профілів розвелося очі розбігаються німецькі Rehau, Salamander, Veka, KBE, Aluplast а тут на підході польський Decco з турецькими Bauplast і Lowe намалювалися і ціна прийнятна не у багатій Європі аль живемо з цією кризою недобре економити треба. Та й самі буржуї із завидною швидкістю збільшують продажі юної польської компанії Decco, криза він і в Африці криза. І наші українські виробники віконного профілю не відстають від заморських супостатів ось тобі і профіль ALMplast тут тобі і металопластикові вікна Еско, WDS у Києві.

Що б знайти відповіді на свої запитання ви звернулися за адресою ми допоможемо вам у виборі пластикових вікон, підкажемо який склопакет і фурнітура підійде для вашого приміщення.

Наше підприємство здійснює монтаж пластикових вікон ціни (ПВХ) в м. Дніпропетровську, Дніпропетровській та Запорізькій області таких відомих брендів як KBE та Schuco (Німеччина). Ми також проводимо обробку укосів, скління і утеплення балконів і лоджій після установки пластикових вікон. Відразу ж можна замовити жалюзі або ролети. Один із принципів нашої діяльності це порядність, чесність і повагу до своїх замовникам які віддали перевагу у виборі нашим пластиковим вікнам.

Тепер не треба замислюється - де купити металопластикові вікна в Дніпропетровській та Запорізькій області, звернувшись в нашу компанію, Ви отримуєте всі гарантії якості конструкцій і їх монтажу. Всі фахівці фірми мають великий досвід проектування і встановлення пластикових вікон. Ми регулярно проводимо акції та надаємо знижки на металопластикові вікна KBE, Schuco своїм клієнтам. У нашій компанії Ви отримаєте якісні пластикові вікна і затишок в домі.

З моменту продажів перших пластикових вікон в Україні та м. Дніпропетровську пройшло мало часу, але металопластикові вікна вже стали впевнено витісняти дерев'яні вікна на ринку світлопрозорих виробів. Спочатку такі вікна були символом респектабельності та багатства, то сьогодні пластикові вікна стали доступні практично всім категоріям населення. Ціни металопластикових вікон в Дніпропетровській та Запорізькій області не набагато більші ніж в інших регіонах України, але відмітною особливістю є широкий вибір постачальників віконних конструкцій. Постачальником нашої продукції є бездоганно зарекомендувавшая себе компанія ТОВ «НВП «Вінтера», яка має два потужних завода в м. Дніпропетровську (на 1000 вікон в день), та м. Луцьку (на 400 вікон в день). Вартість металопластикових вікон ПВХ дорівнює середньомісячній зарплаті в Україні, а комфорт, набутий при заміні старих вікон з дерева на пластикові вікна, не можна порівняти ніякими грошовими знаками. Пластикові вікна відрізняються відмінними шумопоглинаючими і теплозберігаючими характеристиками, пластикові вікна не потребують утеплення на зиму і ремонту, в процесі експлуатації зберігають привабливий зовнішній вигляд. Вартість монтажу пластикових вікон в Дніпропетровську та Дніпропетровській та Запорізькій області відповідає якості наданих послуг, тому вам не потрібно економити, а треба задуматися про кращий комфорт, який принесе робота, виконана нашими монтажниками на вищому рівні.

Підвіконня ТМ Danke Данке в Дніпропетровську та Дніпропетровській та Запорізькій області.

Крім вікон KBE, Schuco, ми можемо запропонувати відмінну продукцію ТМ Данке, а саме високоякісні підвіконня, укоси і відливи ТМ Danke , а також вертикальні і горизонтальні жалюзі, тканинні ролети для завершення дизайну вашої пластикового вікна. Підвіконня, відливи і укоси ТМ Данке виготовлені з високоякісного матеріалу, що дозволяє давати п'ятирічну гарантію на вищеперелічену продукцію.
Сама рецептура підвіконня Danke ПВХ - основа з набором внутрішніх ребер жорсткості, невидимих для людського ока на основній поверхні, що дозволяє наносити акриловий ламінат ELESGO з глянцевим покриттям, в поєднанні з пластиковими вікнами ця конструкція виглядає ідеально.

Пластикові укоси ТМ Данке.

Після встановлення металопластикових вікон KBE, Schuco в Дніпропетровську та Дніпропетровській та Запорізькій області на наступний день або після висихання піни, дуже швидко монтуються пластикові укоси ТМ Данке. Структура пластикових укосів аналогічна пластиковим вікнам ПВХ і є завершальним етапом монтажу віконної конструкції. Після установки укосів пластикові вікна набувають завершений дизайнерський і сучасний вигляд. Додатковим плюсом пластикових укосів є тепло- і звукоізоляційні характеристики, які зберігають тепло і тишу між навколишнім середовищем (спека, холод, шум, виступ вологи) і вашим житлом. А також пластикові укоси ТМ Danke не потребують фарбування, завдяки глянцевій поверхні не збирають пил і швидко миються разом із пластиковим вікном.

Пластикові відливи ТМ Danke.

Також ми пропонуємо Вам в Дніпропетровську та Дніпропетровській та Запорізькій області пластикові відливи ТМ Данке, які є гарним рішенням при гідроізоляції монтажного прорізу між стіною і вашим металопластиковим або дерев'яним вікном. Захисні властивості пластикових відливів ТМ Danke поєднують в собі елегантний зовнішній вигляд, довговічність, стійкість до ультрафіолетового випромінювання, загоряння, корозії, безшумність і морозостійкість. Простота обробки і легкість установки в процесі монтажу пластикового вікна, роблять відлив незамінною деталлю віконної конструкції додає віконному прорізу фінальний вигляд. Для непотрапляння води всередину віконної конструкції і додання закінченого вигляду пластикові вікна, відливи комплектуються декоративними торцевими заглушками.

Меню